Hoogwerker officieel overgedragen

0

HOLTEN – Op woensdag 8 april 2009 wordt de nieuwe hoogwerker officieel overgedragen aan het gemeentebestuur van Rijssen-Holten. De hoogwerker is eind november 2008 afgeleverd door de leverancier aan brandweer Rijssen-Holten post Rijssen. Na een uitgebreid oefenprogramma waarin 16 vrijwilligers zijn opgeleid en het afleggen van een examen is op 27 januari 2009 de hoogwerker repressief in dienst genomen.

Brandweer Rijssen-Holten heeft als één van de eerste vrijwilligers korpsen de beschikking over ademlucht apparatuur die aan de landelijk gestelde eisen van 1 december 2008 voldoet. Er wordt een demo gegeven over de ademlucht apparatuur welke in maart 2008 is aangekocht, door het introduceren van de registratie module in februari 2009 voldoet brandweer Rijssen-Holten volledig aan de landelijke eisen.

Tegelijkertijd wordt er aandacht besteed aan de nieuwe uitrukkleding waarmee inmiddels het gehele korps is uitgerust. De uitrukkleding is aangekocht via een Europese aanbesteding onder de vlag van de Regio Twente.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer