Holterland waterland

2

HOLTEN – Ook vandaag zijn we ,net als gisteren, verrast door een geweldige hoosbui. Natuurlijk waren we er aan toe, alleen de manier waarop de regen vandaag naar beneden kwam was wel erg veel tegelijk. Gisteren werden we al verrast met een bui van een uur die net zoveel regen liet vallen als normaal is in een hele maand. Daar komt dus deze bui nog bij. We hebben blijkbaar genoeg gehad voor de hele zomer. Mens en dier en plant is er in ider  geval wel blij mee.

Ondanks dat in Holten er voorzorgsmaatregelen zijn getroffen voor het snel afvoeren van regenwater, ging het op diverse plekken toch redelijk mis. De foto’s laten een aantal plekken zien waar het water niet was af te voeren. Toch mogen we niet klagen, de Kenemanstraat stond maar even blank, en lang niet zo smerig als andere jaren. De kinderen speelden in de bekken die waren ondergelopen.

Volgens weerman Freddy Paalman lag Holten in de rode streep op zijn computerplaatje. Dat betekent dat je veel regen krijgt en in ons geval de camera klaar moet hebben liggen….

ImageImageImageImageImageImage

2 Reacties
  1. een gast zegt

    mooie foto’s anton, gelukkig hebben wij de voeten droog en de maagjes goed nat houden hahaha, groetjes, http://www.radiokorhoen.tk

  2. een gast zegt

    mooie foto’s anton, gelukkig hebben wij de voeten droog en de maagjes goed nat houden hahaha, groetjes, http://www.radiokorhoen.tk

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.