Holtens Ondernemershus

0

HOLTEN – Rabobank West Twente geeft ondernemerschap de ruimte in het

Een aantal ZZP’ers in Holten heeft de handen ineen geslagen in de zoektocht naar een ontmoetingsplek. In haar kantoor aan de Oranjestraat in Holten heeft Rabobank West Twente ruimte. Zo is vanuit de coöperatieve gedachte het idee ontstaan om er het Holtens Ondernemershus van te maken. Een plek waar ondernemerschap en bankzaken letterlijk samenkomen.

Ondernemerschap bevorderen
Met de komst van het Holtens Ondernemershus wil Rabobank West Twente ZZP’ers en kleinschalige ondernemers bij elkaar brengen, zodat het ondernemerschap in Holten en omgeving een boost kan krijgen. Rabobank faciliteert de ondernemers met een werkplek en geeft ze de kans om verbindingen te leggen en krachten te bundelen. Ook de gemeente Rijssen-Holten is bij dit initiatief betrokken, om vanuit een economisch en sociaal-maatschappelijk perspectief haar bijdrage te leveren. In het vierde kwartaal van 2014 opent het Holtens Ondernemershus haar deuren.

Verbouwing
Uiteraard blijft de Rabobank aanwezig in het pand. Om de ondernemers een goede werkplek te kunnen bieden wordt een gedeelte van het pand verbouwd. De verbouwing vindt plaats in de periode van 11 augustus tot en met half oktober. Tijdens de verbouwing blijft de bank gewoon open.

Meer informatie is te vinden op http://www.rabobank.nl/westtwente

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.