Holtenaren beginnen Used Products

HOLTEN/ALMELO – Used Products opent nu ook in Almelo haar deuren. Direct contant geld voor uw producten!
 
Used Products opent haar 34ste vestiging in Nederland. Inmiddels is de inkoop van start gegaan in de nieuwe vestiging aan de Grotestraat 1 te Almelo. Bedrijfsleiders Bart & Amanda verwachten veel van de nieuwe locatie. Zij hebben inmiddels ervaren dat er in andere filialen al meerdere klanten uit Almelo komen. Voortaan kunnen deze klanten dus dicht bij huis worden geholpen. Used Products betaalt direct contant geld voor gebruikte en nieuwe producten. Dat is de grote kracht van de formule. Ze kopen van alles en nog wat. Indien je snel geld nodig hebt verkoop je een product aan ze en dan betalen ze meteen contant geld uit. De eerste weken worden er alleen maar spullen ingekocht. Na een aantal weken zal ook de verkoop in de winkel van start gaan. De producten in de winkel gaan verkocht worden met garantie!

Snel geld
Dat het economisch minder gaat en dat steeds meer mensen het financieel moeilijker krijgen, bewijst de derde activiteit van de keten. Met de zogenaamde ‘terugkoop’ geeft Used Products klanten de mogelijkheid om producten die je niet wilt verkopen tijdelijk in onderpand aan te bieden. Bijna iedereen heeft waardevolle spullen die eigenlijk niet of nauwelijks meer worden gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld je gouden ketting, laptop, mobiel etc. voor een periode van vier weken opslaan bij een van de vestigingen. Contant wordt er meteen een bedrag uitbetaald en je hebt de mogelijkheid om je product weer op te halen. Een ideale manier om snel tijdelijk over extra geld te beschikken. Na vier weken heeft u de mogelijkheid om uw eigendom weer op te halen of de periode met nog eens vier weken te verlengen.

Geen kringloopwinkel
Naast goud worden er nog veel meer producten direct ingekocht; audio, dvd’s, digitale fotoapparatuur, muziekinstrumenten, mobiele telefoons, games, spelcomputers, fietsen, pc’s, lcd’s, gereedschap, laptops en nog veel meer. Kleding, witgoed, baby-artikelen, auto-accessoires en meubelen vind je er niet. Hiermee onderscheidt Used Products zich duidelijk van de kringloopwinkels.
 
Kredietcrises
 “We merken duidelijk dat vooral het laatste jaar steeds meer mensen snel geld voor hun producten willen hebben”, zegt Bart. “Bij ons weet je dat als je iets aan ons verkoopt je tien minuten later met contant geld naar buiten loopt. De producten die we krijgen aangeboden zijn tegenwoordig vaak nog bijna nieuw. Als je alle berichten over de kredietcrises en economie leest is het ook niet verwonderlijk dat we het zo druk hebben. Veel mensen hebben bijvoorbeeld twee dvd-spelers of twee lcd televisies. Regelmatig merken we ook dat niet iedereen even blij is met zijn verjaardagscadeau en het dus bij ons omwisselt voor contant geld. Dit zorgt er mede voor dat tweedehands soms betekent ‘nieuw en niet gebruikt’. Ook games worden steeds vaker aangeboden zodra ze zijn uitgespeeld. Het is toch zonde om iets nieuw te kopen als je hetzelfde artikel bij ons soms nog in de verpakking voor veel minder geld kan halen”. “Als je spullen aan ons wilt verkopen is het wel zo dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn en dat je altijd een geldige legitimatie bij je hebt.”; besluit Amanda die verwacht dat het druk zal zijn bij de nieuwe vestiging in Almelo.

Meer informatie vindt u op http://www.usedproducts.nl
 

Used Products Almelo
Grotestraat 1
7607 CA Almelo
Tel. 0546 769 122

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.