Holten milieuvriendelijk

HOLTEN – Op woensdagavond 6 april komt een nieuwe initiatiefgroep bij elkaar. Iedereen die een milieuvriendelijker leefomgeving wil en daar graag samen iets aan wil doen is van harte welkom.

De avond begint om 20.00 uur in het Kulturhus te Holten.  Hoe kunnen wij Holten en omgeving milieuvriendelijker maken en onze zorgen die we hebben over de aarde omzetten in zorgen voor de aarde? De initiatiefnemers Rob Regoort, Marja Strobosch en Erna ter Steege zijn ervan overtuigd dat er in Holten al veel gebeurt op dit gebied maar dat we dat vaak niet van elkaar weten. Ze laten zich inspireren door de Transition Town beweging.

 ‘We denken dat veel mensen op hun eigen wijze een bijdrage leveren aan een leefbare aarde, misschien door zonne-energie te gebruiken, door (biologische) groenten te verbouwen, door zwerfvuil op te ruimen, door zoveel mogelijk materialen te hergebruiken, door afval zoveel mogelijk te scheiden, door de natuur te herstellen, enz. Graag bundelen wij met dit initiatief alle doeners om zo samen te bouwen aan een nog mooier Holten”, aldus de initiatiefgroep.

Opgave voor de avond is niet nodig. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de initiatiefnemers.

Rob Regoort, Marja Strobosch; tel. 366997; email [email protected]
Erna ter Steege; tel. 367740; email [email protected] 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer