Holten heeft weer ‘eigen reisburo’

HOLTEN – Na 24 jaar in dienst geweest te zijn bij Oad Reizen en Oad Bus gaat Anita van der Meer, woonachtig in Holten, per 1 januari als mobiel reisadviseur aan de slag in Holten en omstreken onder de naam Anita’s reisadvies aan huis.

Dit is een initiatief van het bekende Reisbureau Kroeze uit Tubbergen. Vooral bekend door het brede aanbod van zowel Nederlandse als Duitse Touroperators. Anita regisseert uw droomvakantie van idee t/m thuiskomst met deskundig advies op het tijdstip én locatie dat u schikt of in het Ondernemershus te Holten, waar zij een werkplek heeft afgenomen. Verder heeft u geen wachttijden en 100% privacy: van pakketreizen tot reizen op maat en van weekendje weg tot een wereldreis.

Ook voor groepsreizen, incentives en zakenreis kunt u uitstekend bij haar terecht. Zij biedt u eveneens zekerheid door ANVR/SGR, zodat uw betaalde reissom altijd gewaarborgd is. Ervaar zelf de voordelen van uw eigen reisadviseur. Dit is haar unieke persoonlijke service van Reisadvies aan huis. Als openingsaanbod is er een exclusieve dagtocht voor Holten en omgeving samengesteld naar de Huishoudbeurs & 9-maandenbeurs in Amsterdam. Op vrijdag 27 februari 2015 vanaf Kalfstermansweide vertrek om 09.00 uur en retour in Holten ca. 18.30 uur. Een rechtstreekse dagtocht zonder tussenstops of overstappen met uniek vertrek vanuit Holten! Busvervoer en entree tot beide beurzen à € 34,00 per persoon. Direct te boeken via tel. 06-13412539 of mail [email protected] of loopt u even binnen in het Ondernemershus (voormalig pand Rabobank) te Holten. http://www.reisadviesaanhuis.nl/adviseurs/anita

1 reactie
  1. Willem029 zegt

    Twee reisadviseuses in Holten: booming business?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.