Het event voor Jezelf

1

Klanten uit Holten en Markelo zijn woensdag 13 juni van harte welkom op ‘Het event voor Jezelf’ bij De Poppe in Markelo. Na het welkom om 19.00 uur trapt Eef van Opdorp, bekend van TV, de avond af met een lezing waarbij ze met de nodige humor en interactie de aanwezigen meeneemt in de financiële wereld om ons heen. Gegarandeerd dat iedereen de zaal verlaat met een glimlach en een frisse blik op de eigen financiën.

Na de lezing volgen twee workshoprondes. Zo is er een workshop over het kopen van een huis, voor starters op de woningmarkt. Maar ook workshops over vermogensopbouw, relatievormen, duurzaam (ver)bouwen en vermogensrecht. In deze laatste workshop geeft kandidaat notaris Olle Geurts uitleg over wilsonbekwaamheid, levenstestament, het voorkomen van de gevolgen van vermogen voor de zorgbijdrage.

Tijdens het afsluitende hapje en drankje staan lokale makelaars klaar met informatie over nieuwbouwplannen ‘Vosman’ in Holten en ‘Kistemaker’ in Markelo.

Kijk voor meer informatie op sites.rabobank.nl/nwt/eventvoorjezelf en meld je voor zaterdag 9 juni aan voor deze boeiende avond met Eef van Opdorp. Bij het aanmelden reserveer je direct een plek voor de twee workshops voor Jezelf.

foto: SBS/Elvin Boer

1 reactie
  1. Jan van Kommer
    Jan van Kommer zegt

    Wat een heerlijk mens, lekker nuchter denken.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer