Heleen Bosma “Stoer”

HOLTEN – De afdelingsavond van Vrouwen van Nu holten is op woensdag 24 februari a.s. in gebouw “Irene”, aanvang 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en is er gelegenheid om koffie te drinken.

Deze avond komt Heleen Bosma, neerlandica en dichteres. Zij was o.a. Dichteres van Deventer (2009-2011) en Dichteres van Overijssel (2013-2015). Zij vertelt over haar achtdaagse wandeltocht zonder een cent op zak door onze provincie. Wat moet je vooral niet doen als je geen geld hebt, en wat helpt enorm? En hoe vond ze nou een bed? En eten en drinken? Hoe is het om zomaar met Theo die je niet kent ’s avonds op de bank voor de buis te zitten?

Wat verandert er voorgoed in jezelf als je zo’n avontuur aangaat en waarom moet je zo’n avontuur vooral beleven en van je eigen dagen een avontuur maken? Een verhaal over intuïtie, angst, gastvrijheid, engerds, een onverwachte gratis energiebron in het leven, honger, blaren, vertrouwen en innerlijke kracht. Het verhaal van iemand die stoerder was dan ze dacht, en er al tijdens de reis achter kwam dat de mensen die ze tegenkwam ook veel stoerder waren dan ze dachten.

Reacties zijn gesloten.