Haarschool bij de winnaars BankBattle

HOLTEN – Woensdag 20 april was een spannende dag voor de acht van 26 basisscholen in het werkgebied van Rabobank West Twente. Ze streden namelijk tegen elkaar in de BankBattle! “Bij welke provincie hoort het eiland Vlieland?”, “Wat staat er in het logo van Twitter?” , “Hoeveel zwarte vakjes heeft een dambord?”. Een kleine greep uit de stapel vragenkaartjes, waarvan de antwoorden op het internet opgezocht moesten worden.

Dit jaar deden er zoveel scholen met de BankBattle mee dat er vier clusters gevormd zijn. Elk cluster heeft een winnaar. De winnaars van BankBattle 2011 zijn De Haarschool uit Holten, De Maten uit Den Ham, De Rietslenke uit Nijverdal en Nieuwoord uit Vroomshoop.

De leerlingen bepaalden hun eigen strategie. Door goed samen te werken kon de klas de BankBattle tot een goed einde te brengen. Alle antwoorden op de vragenleidden namelijk tot een geheime BankBattleCode. De klas die de code het eerst invoerde in de BankBattleKluis, werd winnaar.

Aan de winnaars werd de volgende schooldag een lekkere taart overhandigd. Binnenkort krijgen de winnende klassen een bezoek van een karikaturist die ervoor gaat zorgen dat elke leerling ludiek getekend wordt.

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer