Geslaagd donateurconcert HMV

HOLTEN – Op Vrijdag 21 Maart vond traditioneel het voorjaarsconcert plaats van Hmv in de Kandelaar.

De avond werd begonnen door de jeugddrumband. De jongens van de jeugddrumband trapte de avond af met 2 nummers. Met name de 2e lieten deze heren verkleed als kok horen dat je met allerlei keukengerei meer kunt als alleen koken. Na de jeugddrumband was het de beurt aan het orkest die het programma mocht opvullen tot de pauze met o.a werken van Jacob de Haan en Kevin Houben. Het laatste nummer voor de pauze was Euro celebration, een nummer voor de liefhebbers van de straatmars.

Voor aanvang van de pauze werd een viertal leden aangenaam verast. De heer Oegema van de KNFM was gekomen om een aantal  leden te huldigen voor hun jubileum. Het eerst aan de beurt was Laurens-Jan Meinsma die 25 jaar lid is van Hmv,  ditzelfde gold ook voor Erik Pinkert. De volgende in de rij was de ander Pinkert: Henk Pinkert maar liefst 50 jaar actief De laatste die gehuldigd werd was Truus Ongena. Maar liefst 60 jaar is zij actief in de muziek.

Na de pauze was het de beurt aan de drumband. Het eerste optreden als slagwerkgroep bateristas was een feit en heeft menig gehoor aangetast deze avond. De avond werd afgesloten met een gezamelijke toto medley met de hits als Africa, stop loving you en rosanna. Een zeer gevarieerde avond waar met tevredenheid op terug gekeken kan worden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer