Erna ter Steege start cursus LEEF je leven

HOLTEN – Op 5 april start de cursus LEEF je leven. Deze wordt begeleidt door Erna ter Steege, coach en regressie therapeut.

De cursus daagt je uit om het beste uit je leven te halen.  Je leven is zoals het is en heeft alles in zich om je ziel optimaal te laten groeien. We denken vaak dat we eerst iets moeten veranderen voordat we echt kunnen leven en gelukkig kunnen zijn. Misschien denk je als je gezonder bent, weer een baan hebt, een betere relatie hebt met je kind of niet meer eenzaam bent dat je dan gelukkig zult zijn.

De sleutel tot werkelijk leven ligt niet in het veranderen van wat er is, maar juist in het accepteren van wat er is. We hoeven het dus nergens anders te zoeken. Dit vraagt om overgave aan het leven zelf.

Tijdens de cursus word je je bewust van patronen die je weerhouden om ten volle te leven en werkelijk gelukkig te zijn. Door middel van oefeningen, meditatie, kunstzinnige werkvormen en lichaamswerk maak je contact met jouw binnenste en met de wensen van je ziel. Je maakt kennis met het prachtige mens dat jij in wezen bent. Dat is het pad naar een leven vol overgave en vervulling.
Het programma wordt op maat gemaakt naar aanleiding van individuele kennismakings-
gesprekken. We werken in een kleine groep waarin je van elkaar kunt leren en elkaar kunt bemoedigen. Dat is het begin van verandering.

Data voor de cursus
Zaterdag 5 april en 17 mei van 10.00 tot 16.00 uur
Woensdagavond 16 april en 7 mei van 19.00 tot 22.00 uur
Locatie In april Enkweg 6 in Holten en in mei IJssel de Schepperstraat 11 in Okkenbroek.
Kosten € 275,00 inclusief het kennismakingsgesprek, koffie, thee en een lunch op de zaterdagen.
Voor informatie en opgave 0548-367740 of http://www.ernatertsteege.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer