Fotoclub Profoto exposeert

HOLTEN – De Holtense fotoclub Profoto exposeert momenteel foto’s van haar leden op twee verschillende plaatsen in Holten.

In Zorgcentrum De Diessenplas  aan de Vrijheidslaan is tot 1 augustus a.s. een expositie te zien van foto’s met als onderwerp “Vrijetijdsbesteding”  en 100 meter verderop, in het Medisch Centrum aan de Keizersweg, hangen tot eind september a.s. foto’s die door de leden van Profoto zijn gemaakt tijdens het triathlonweekend van 2009; dit betreft vooral foto’s van het “randgebeuren” van de triathlon.

De expositie in de Diessenplas kan alle dagen van de week gedurende de gehele dag bekeken worden; de foto’s in het Medisch Centrum zijn te zien op werkdagen van 8 tot 17 uur. 

Fotoclub Profoto is een club van vrijetijdsfotografen. De club heeft momenteel 30 leden.

Op de clubavonden worden elkaars foto’s bekeken en besproken, zijn er lezingen, of worden selecties gemaakt voor de foto-wedstrijden waar de club aan meedoet. Verder zijn er doe-avonden, waarop de leden actief bezig zijn met fotograferen of met fotobewerking. Ook houdt Profoto enkele malen per jaar uitstapjes naar fotogenieke locaties. . De clubavonden worden gehouden op de 1e en 3e donderdag van de maand, van september tot en met mei.

Net als de andere gebruikers van dorpshuis De Boschkamp, verhuist Profoto na de a.s. zomervakantie naar het Kulturhus aan de Smidsbelt.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.