Flexwerkmogelijkheden zzp-ers

0

HOLTEN – Om de steeds grotere groep zelfstandigen zonder personeel van dienst te zijn bieden steeds meer steden om ons heen flexwerkmogelijkheden aan.  

Deventer noemt zichzelf de “flexibele werkstad”, in Hengelo is Seats2meet geen onbekende en ook in Rijssen is voor ondernemers uit de gemeente het CVJO vorig jaar geopend.
In Holten doet zich op dit moment nog geen gelegenheid voor om op dagelijkse basis te vergaderen, flexibel te werken of elkaar als zzp’ers op te zoeken.

 
Hebben Holtense zzp’ers ook behoefte aan een flexibele werkplek in Holten? Is de vraag naar een centrale ontmoetingsplek een dagelijkse behoefte, een wekelijkse danwel een maandelijkse?
Op donderdag 6 februari om 19.00 uur ben je van harte welkom in het Kulturhus Holten,
Smidsbelt 6 te Holten om hierover van gedachten te wisselen. Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur    Inloop en ontvangst onder genot van een kop koffie namens Tastoe
19.30 uur    Start bijeenkomst
21.00 uur    Afsluiting en mogelijkheid tot netwerken

Deze avond zullen zowel  Frank Ruesink van het CVJO Rijssen-Holten als ondernemer Jos Kamphuis  hun mogelijkheden voor zzp’ers in Holten toelichten. Daarnaast gaan we de vraag naar flexibel werken in Holten inventariseren. Met flexibele werkplekken komen mooie verbindingen tot stand. “Het netwerk van de ondernemers die bij ons aangesloten zijn is zo hecht , dat wij elkaar als collega’s ervaren. We werken samen , leren van elkaar en delen ons netwerk. Dat leidt regelmatig tot nieuwe projecten.” aldus Frank Ruesink van het CVJO.

Een trend op het gebied van ondernemen is samenwerking. “Door een werk- en ontmoetingsplek voor zzp’ers uit Holten te faciliteren een onderlinge co-creatie te creëren teneinde een economische impuls te geven aan Holten als community.”  Ook jouw hulp kan Holten daarbij gebruiken!
Je aanmelding kun je (graag voor 1 februari) mailen via: [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer