Fashion & Accessorize Party bij Hockeyclub Holten

HOLTEN – Binnenkort opent Mersible Couture haar deuren en trapt af met een bruisende Fashion & Accessorize Party gehouden in het nieuwe trendy onderkomen van de Hockeyclub.

Mersible Couture is opgericht door oud Holtenaar Sandra Brouwer.  Als 19 jarige vertrok ze voor haar werk naar Rotterdam. Hier kwam ze in aanraking met het boetiek leven en heeft jarenlang Affaire de Femmes in Rotterdam gerund. Met deze opgedane kennis begon zij 3 jaar geleden als zelfstandig ondernemer. Na 28 jaar is ze teruggekeerd op het oude nest en wil hier haar bedrijf voortzetten.

Mersible Couture vertegenwoordigt het sieradenmerk 2M-brace, en heeft het agentschap gehad van Humanity for All wat een hype heeft veroorzaakt met de welbekende Wrap Around bracelet voorzien van vredelievende teksten.

Om een nieuwe wending te geven aan haar bedrijf om toch naar haar passie Fashion terug te keren opent ze binnenkort een online boetiek maar wordt tevens een leuk adres als je zelf een party wilt geven. Je kunt er ook alleen of met je moeder of vriendin rustig shoppen. Mersible Couture biedt je deze mogelijkheid op afspraak. In juni zal Mersible Couture haar deuren officieel gaan openen op de Oudendijk 10 te Bathmen.

Om kennis te maken nodigt Mersible Couture je van harte uit op 10 mei waar je naast de sample collecties van de merken 2M-brace en Humanity for All ,de nieuwste en hipste trends op gebied van Fashion  zomer 2011 kunt spotten. Je zult geconfronteerd worden met het segment Mix & Match. Naast basics zult u ook eyecatchers aantreffen, maar dit alles wel tegen een betaalbare prijs. Tevens bieden wij deze avond voor iedereen 10% korting  op de gehele collectie. Wij zorgen voor de drankjes en de hapjes worden aangeboden door Coolinair uit Rijssen.

Dus kom met je vriendinnen, moeder of zus gezellig shoppen en wilt u al een preview, dan kunt u alvast een kijkje nemen op onze website.
Klik hier voor website http://www.mersible-couture.com

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer