Enjoy the Ride bij manege Snorrewind

MARKELO/HOLTEN – Manege Snorrewind Markelo organiseert zondag 12 juni een KNHS paardrijtocht over onder andere de Borkeld van Markelo.

Deze  jaarlijks terugkerende tocht wordt georganiseerd in het kader van `Enjoy the Ride’, een populaire serie ritten door natuurgebieden in heel Nederland. De route is van tevoren uitgezet en de rit kan in eigen tempo worden gereden.  In Markelo wordt op 12 juni een rit uitgezet van 20 kilometer en een langere rit van ongeveer 30 kilometer. De rit voert door de prachtige natuurgebieden van de Hof van Twente en de Holterberg. Op drukke oversteekpunten helpen verkeershulpen met oversteken.

Onderweg zijn diverse rustpunten en zijn er voor de deelnemers eten, drinken en versnaperingen. Voor de start is er koffie en thee met een Twentse lekkernij en na terugkomst wordt ook aan de inwendige mens gedacht.  Ook kunnen de ruiters meedoen met een bingospel, waarbij ze onderweg getallen moeten wegstrepen. De winnaar krijg een gratis start voor de Enjoy the Ride 2017.

Na terugkomst kunnen ruiters met eigen paard of pony nog een crossles volgen. De starttijd is zondag tussen 10.00 en 12.30 uur. Meedoen kan alleen  of in groepen en is voor elke ruiter met eigen paard of pony, of met één van Manege Snorrewind. Deelnemers moeten de rijkunst wel voldoende beheersen. KNHS leden krijgen korting.   Meerijden kan alleen  wanneer vooraf is ingeschreven  via [email protected]. Meer informatie op http://www.snorrewind.nl/enjoytheride

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer