Duurzame, groene dakbedekking

0

TONN Nederland BV is leverancier van kunststof roosters en gaat via haar dealers de markt op.  Groenkreatief Markvoort is benaderd voor het beroosteren met deze kunststof roosters van parkeerplaatsen, fietspaden, opritten, noodwegen, expositieterreinen e.d.

De inmiddels bekende TTE roosters worden nu ook gebruikt als basis voor een duurzame, groene dakbedekking.  

Beroosteren is de ideale oplossing voor het verharden van parkeerplaatsen, fietspaden, campings, noodwegen en zelfs vliegvelden. Door de open structuur kan regenwater probleemloos de grond in en daardoor wordt een ecologisch verantwoorde verharding mogelijk. De vakken in de roosters kunnen op tal van manieren worden opgevuld: met grind, betonstenen, bamboe tegeltjes en gras.

Nieuw is nu de mogelijkheid de roosters te vullen met sedumplantjes, vetplantjes die geschikt zijn voor het realiseren van groene daken. De combinatie van roosters en sedum maakt een duurzame, sterke en stabiele dakbedekking mogelijk. Op de kwekerij wordt momenteel hard gewerkt aan het kweken van sedum in TTE-roosters van Tonn Nederland BV uit Heerenveen. De resultaten van deze duurzame (eco) logische samenwerking zijn binnenkort te zien én te koop op de kwekerij van Groenkreatief Markvoort in Holten.   

Groenkreatief Markvoort uit Holten zal de uitvoering ‘beroosteren parkeerplaatsen’ ed in Oost-Nederland op zich nemen. Het bedrijf is gespecialiseerd en gecertificeerd in dak –en gevelbegroening en heeft hierin een jarenlange ervaring. Het groenkeur certificaat is een bewijs van vakmanschap en zekerheid.

Holland Roofgarden, dochterbedrijf van Groenkreatief Markvoort is sinds enkele jaren bezig met het kweken van sedummatten. Van TONN Nederland uit Heerenveen kwam de vraag om op roosters te gaan kweken en zo is een nieuw product ontstaan

Voor meer informatie over de TTE-Roosters: http://www.tonn.nl, en http://www.markvoortholten.nl 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.