Dondertman maïsdoolhof opent zaterdagochtend

HOLTEN/ESPELO – Vanaf zaterdag 23 juli is jong en oud bij Kinderboerderij Dondertman aan de Meester Bosweg  welkom in het grote maïsdoolhof tegenover de kinderboerderij. Het doolhof opent om 11:00 uur en blijft gedurende de zomervakantie dagelijks toegankelijk tot 16:00 uur. Daarna gelden beperktere openingstijden.
Het patroon er in is de kinderboerderijmascotte, het Dondermenneke. In het doolhof is voor kinderen een leuke dierenspeurtocht uitgezet met bij de uitgang een bescheiden verrassing; volwassenen kunnen aan de slag met een letterpuzzel.

Korting
Bij de in-/uitgang staat een robuuste uitkijktoren die fraai zicht biedt op het doolhof zelf en de omliggende omgeving. De toegang is één euro zónder speurtocht, mét speurtocht 1,50 euro. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis mee en tot 6 jaar uitsluitend onder begeleiding. Na afloop kan het puzzelformulier in het Boshuus worden ingeleverd  en geldt korting op koffie, thee of een flesje frisdrank.

Bezoekers van het doolhof kunnen gratis parkeren tegenover de boerderij. Fietsers wordt gevraagd de fiets te stallen voor het Boshuus, waar desgewenst e-bikes kunnen worden opgeladen.
De officiële ingang van het maïsdoolhof met kassa ligt zo’n 75 meter verderop aan de Meester Bosweg. Geadviseerd wordt makkelijk schoeisel te dragen, zoals sportschoenen of laarzen.
Honden zijn niet welkom in het doolhof.

Kinderfeestjes
In plaats van een rit met de huifkar of het treintje van de kinderboerderij kan een kinderverjaardag ook prima gecombineerd worden met een avontuurlijke tocht door het Dondertman Maïsdoolhof.
Voor kinderen een geweldige uitdaging om niet alleen zo snel mogelijk de juiste weg naar de uitgang te vinden, maar ook om de speurtocht op te lossen. Anderzijds kan de wandeling door het doolhof  gekoppeld worden met een bezoek aan de kinderboerderij zelf.

Afhankelijk van weersomstandigheden staan in de tweede helft van september enkele avondspeurtochten op het programma en in oktober viermaal een spooktocht.  Kinderboerderij Dondertman is tot en met eind oktober alle dagen te bezoeken tussen 10:00 en 17:00 uur. Meer informatie op http://www.kb-dondertman.nl of Facebook.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer