Kleurrijk eindfeest groep 8 de Haarschool

HOLTEN – Wat is er leuker dan je eigen school met 20 spuitbussen verf te lijf te mogen gaan? De leerlingen van de Haarschool, groep 8 hadden dit geluk. Klasseouders Jacobien en Charlotte hadden, op  de lege school, het eindfeest georganiseerd. De dag ervoor had een verhuisbedrijf de gehele school leeggehaald en naar het tijdelijk onderkomen op de Kol gebracht. Hierdoor was de weg vrij om lekker te gaan doen wat anders niet mag, een ‘once-in-a-lifetime’ kans.

Er waren wat extra ouders ingevlogen om te helpen met wat versiering en de catering zodat er toch een gezellig geheel ontstond in de lege school. Meester Sander legde van te voren de spelregels uit. Vervolgens ging iedereen gewapend met spuitbus de school in. Er waren 10 kleuren beschikbaar en al snel ontstond er een mooie ruilhandel. Na een uurtje was er een pauze en volgende opdracht. Doe je meegebrachte witte t-shirt aan. Met textiel stiften werd deze vervolgens door iedereen bij elkaar met een persoonlijke boodschap beschreven.

Op de uitnodiging stond al “wat we gaan doen is een verrassing, maar doe oude kleren aan”  Na het versieren van de school en t-shirts hadden sommigen bedacht ach dan kunnen we de rest van onze oude spullen ook wel pimpen. Menig broek en schoen werd omgetoverd tot haute couture.

Bij het naderen van de eindtijd kwam nog het geweldige idee om verstoppertje te spelen in de hele school. menig potje werd er gespeeld. Aan het einde van het feest waren de ouders uitgenodigd voor een hapje en een drankje waarbij tevens de creatieve resultaten van groep 8 konden worden bewonderd.

Reacties zijn gesloten.