Dierendag actie bij dierenarts Holten

HOLTEN – Op 4 oktober is het dierendag. Dat betekent dat veel mensen hun huisdier eens extra verwennen. Extra aandacht, iets lekkers of lekker lang knuffelen, veel dieren weten dat wel te waarderen. Nieuwe speeltjes of een zacht ligkussen, wandelen in het bos of lekker lang uit het hok mogen, er zijn allerlei manieren waarop u uw huisdier kunt laten merken dat u van hem of haar houdt.

Bij al die verwennerij moet u natuurlijk wel in de gaten houden dat u kiest voor gezonde lekkernijen en veilig speelgoed. En lang niet elk dier vindt knuffelen ook echt fijn! Om uw dier echt een plezier te kunnen doen, moet u dus weten wat uw huisdier nodig heeft. Wie zich goed verdiept in het karakter van zijn dier, zijn natuurlijke behoeften, zijn voeding en verzorging, kan pas echt zorgen dat zijn dier het fijn heeft. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor dierendag, maar voor elke dag!

Dierenarts Holten heeft ter gelegenheid van dierendag een leuke win actie. Iedereen die meedoet maakt kans op een mooie prijzen. We verloten onder alle deelnemers een verwenpakket voor de hond en een verwenpakket voor de kat. Niks gewonnen niet getreurd! Iedereen die mee doet ontvangt een kortings bon ter waarde van 5 euro te besteden in de webshop. Kijk op http://www.dierenartsholten.com voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer