voor Holten, door Holten

De zomer bij de Shetlandboerderij

0

HOLTEN – Met de eerste succesvolle ponydag achter de rug en de zomer in het vooruitzicht willen wij jullie graag op de hoogte stellen van de activiteiten de komende periode.

De eerstvolgende ponydag staat gepland op 9 juli. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij dus wees er snel bij! De overige data zijn: 23 juli, 26 juli, 6 augustus, 20 augustus en 3 september. Opgeven hiervoor is verplicht! Wat doen we nou precies op zo’n ponydag?

Spelletjes, borstelen, rijden, versieren, bosrit etc. Een droom voor ieder paardenmeisje/jongen. Met 2 kinderen krijg je de hele dag de beschikking over een van onze lieve shetlanders voor € 40,- per kind.

Voor sommige kinderen is een hele dag (zonder ouders) te lang. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om voor 2 uur een pony te komen verzorgen, (onder begeleiding van een van de ouders/verzorgers ) voor € 17,50 per pony. Er mogen maximaal 2 kinderen bij 1 pony en de ouders moeten zelf de pony begeleiden, een ultieme ouder/kind activiteit! Reserveren is hiervoor noodzakelijk!

Tijdens de zomervakantie van 23 juli tot 3 september is het mogelijk om op maandag-, woensdag- en vrijdagavond om 19.00 uur een (probeer)rondje te maken in de bak van Shetlandboerderij voor € 0,50 per kind. Kortom; voor ieder wat wils! Shetlandboerderij, Schreursweg 5, Holten, (bij Camping Ideaal ) 06-53773058, www.shetlandboerderij.nl

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.