De herfst vakantie van bso Bengels en Co

0

HOLTEN – In de herfstvakantie van de BSO Bengels en Co is er van alles gedaan.

Zo zijn we met een groepje kinderen naar het kulturhus geweest. Hier was een workshop georganiseerd, sprookjes in de natuur. Er werd een verhaal verteld en aan de hand daarvan mochten de kinderen van klei en leem en ander natuurlijk materiaal, een mooi elfen huisje maken. De resultaten waren erg mooi en de kinderen hebben veel plezier gehad.

 De dinsdag middag zijn we met alle 8+ kinderen naar de studio van Edwin van Hoevelaak geweest. De kinderen waren erg benieuwd en hadden er veel zin in.
Hier hebben we een uitgebreide rondleiding door de hele studio gehad door Coen van Hoevelaak. Dit was super om is mee te maken! De dag werd afgesloten met een lekker glas ranja en een zakje chips.
En als slot hebben we een playbackshow gehouden

The voice of Bengels & Co
Dit deden we op vrijdag 21 oktober in de stadskelder.
We begonnen om 16:30 uur  tot ongeveer 18:30 uur De kinderen die mee deden hadden erg goed geoefend. Het was ook erg leuk gedaan en ze waren erg enthousiast.

Met een echte jury konden de kinderen een prijs winnen. De eerste prijs is gegaan naar Danielle de tweede naar Aniek en de derde naar Thirza. Alle kinderen die mee hadden gedaan die kregen een medaille voor de leuke optredens.

Er kwamen veel ouders, collega’s en kinderen  kijken het was een gezellige middag in de stadskelder. Iedereen bedankt die kwam kijken,  wij vonden het een super leuke en gezellige herfstvakantie.
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer