Computercursus Windows 7 in Kulturhus

0

HOLTEN – Het Sociaal Cultureel Werk organiseert in januari 2013 weer een computercursus ‘Windows 7’ in het Kulturhus in Holten.

Windows is het besturingsprogramma van de computer, dat er voor zorgt dat alles op de computer goed werkt. In deze cursus leert u de gereedschappen die in Windows zitten te gebruiken.

Zo leert u documenten opslaan, maar ook hoe u deze terug kunt vinden. Verder gaat u mappen maken om bijvoorbeeld foto’s en teksten netjes in op te slaan. Ook leert u de beginselen van de programma’s Paint, Wordpad en de rekenmachine. Help en ondersteuning op de computer wordt behandeld en ook de prullenbak. Kortom: als u wilt leren goed om te gaan met de computer, dan is deze cursus echt een aanrader!

Het Sociaal Cultureel Werk organiseert de cursus Windows 7 op vrijdag 18 januari 2013 van 13.30 tot 15.30 uur zal onder leiding van Gerrit van Zeijts. De cursus bestaat uit 6 lessen, en de deelnemersbijdrage bedraagt € 77,00 inclusief een lesboek. De cursus is ook bedoeld voor mensen die nog nooit iets met de computer gedaan hebben.

Voor meer informatie en / of opgave, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer