Combinatie functionaris en ‘momentum’ tijdens nationale sportweek

0

HOLTEN – Tennistrainer Arjan van der Zande is dit jaar als combinatie functionaris bij TC Holten gestart en is erg enthousiast over de sportcultuur in de Holtense gemeenschap.

Tennis heeft de afgelopen maanden de belangstelling getrokken van veel Holtenaren en om met de woorden van Van der Zande te spreken is er sprake van ‘momentum’.   Momentum staat voor “periode waarin een duidelijke beweging is te zien..”.
Tennis staat voor gezonde beweging in de buitenlucht. Ontmoeten, sporten en recreëren dat is waar TC Holten voor wil staan. De tennisclub heeft de afgelopen maanden haar ledenbestand zien groeien met meer dan een kwart, een duidelijke en positieve ‘beweging’.

Voor degene die de opendag op 1 april gemist hadden was zaterdag 28 april een uitgelezen moment om mee te gaan in die beweging. Een tiental Holtenaren was op de uitnodiging afgekomen en met een paar mooie zonnestralen en gezellige muziek was het goed toeven op het park van TC Holten.
De tennisclub wil vaker op deze wijze de mogelijkheid bieden om kennis te maken met tennis. Heeft u interesse laat het TC Holten weten via [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer