Carnavalsoptocht voor kinderen

0

HOLTEN – Op zaterdag 5 maart start er wederom de grootse Keunedarpse Carnavalsoptocht.

Evenals voorgaande jaren zal de carnavalsoptocht worden geopend door een grote schare kinderen. Alle deelnemende kinderen krijgen een aandenken en een cadeautje van Prins Andre uut de Diekerhook en adjudant Niekaamp. In tegenstelling tot andere jaren is er een extra klasse, namelijk de klasse Kinderen plus.Dit is een klasse met gemotoriseerde voertuigen waar de ouders bij betrokken zijn.

Naast deze nieuwe klasse zijn er uiteraard de klasse loopgroepen kinderen en wagentjes kinderen .Verder wordt er door een deskundige jury gejureerd wie de mooist verklede kinderen zijn. Opstellen is vanaf 13.15 uur, en vanaf die tijd kun je je startnummer afhalen bij de tafel op de hoek Wilhelminastraat /Vrijheidslaan. Kinderen die als groep of met een wagentje of skelter mee willen doen kunnen zich de komende periode opgeven bij Erik Spenkelink 0548-366014. Als je geen inschrijfformulier op school gekeregen hebt, kun je deze ook afhalen bij Erik Spenkelink, Erve Joost 18.

Kinderen kunnen zich gratis laten schminken van 11.00 uur tot  13.00 uur bij de Haarschool.Dus wil je als clown, poes of prinses, kom dan naar de Haarschool.

Na afloop van de optocht is er wederom het alom bekende Keuntjescarnaval, wat dit keer plaats vindt in De Stadskelder.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.