Aanmelden Diepe Hel Holterbergloop training

1

Ook dit jaar is het weer mogelijk in groepsverband te trainen voor de Diepe Hel Holterbergloop. De trainingen zijn vanaf 30 augustus 2017 wekelijks op de woensdagavond om 20:00 uur bij Atletiekvereniging Holten op sportpark Meermanskamp.

De clinics worden gegeven door Maarten van Minnen, een gediplomeerde en ervaren looptrainer. De trainingen vinden zoveel mogelijk plaats op de Holterberg. Ook al worden de trainingen opgebouwd, wij adviseren de deelnemers om in de zomermaanden minimaal twee keer per week 30 à 60 minuten te trainen. Opgave is mogelijk via het inschrijfformulier op http://www.avholten.nl.

De kosten van de clinics zijn € 40,- per deelnemer, exclusief inschrijfgeld DHHL maar inclusief parcours verkennen. De Diepe Hel Holterbergloop wordt op zondag 29 oktober gehouden met dit keer de finish voor alle afstanden in Holten. Het parcours van de Diepe Hel Holterbergloop is uitdagend en zeker de moeite waard. De afstanden zijn 5 km, 10 km en in 2017 voor het eerst een halve marathon. Met een goede voorbereiding wordt het genieten van dit enorm geliefde parcours. Bij de voorbereiding kan de clinic zeker helpen, geef je daarom op voor de DHHL clinics bij AV Holten. Bij 50 deelnemers sluit de inschrijving.

1 reactie
  1. Pim ten Brinke
    Pim ten Brinke zegt

    Else Withaar

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer