Hans Grobben 50 jaar

0

Vandaag is het 50 jaar geleden dat Hans Grobben is geboren. De kersverse Abraham is gisteravond al verrast met een leuke Abraham van gezin en familie en een enorm spandoek van 4 bij 2 meter van zijn beste vrienden.

Natuurlijk heeft Hans zo zijn eigenschappen, en deze worden dan ook breed uitgemeten. Want je weet als je vijftig wordt, dan staat je wat te wachten…

In het dagelijks leven werkt hij in de ict (40 uur) en runt daarnaast zijn eigen bedrijf Max Media. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor een fix aantal professionele websites voor bedrijven.

Hans is beter bekend als de man van HoltensNieuws.nl. Samen met Anton Bulsink beheren zij deze website al meer dan 11 jaar.
Ook de facebooksite Leven in Holten en Media Promoties Salland komen van zijn hand.

Samen met een aantal fotografen uit het dorp behoort hij ook tot de Keune Papparazi. Deze jongens verzorgen de foto’s op feesten, partijen en evenementen.

Getrouwd met Birgit en vader van dochter Tess en zoon Matt is Hans nog lang niet klaar en er zullen zeker nog in de loop der jaren ideeën uit zijn kale hersenpan ontspringen.

Hans, namens familie en vrienden,

Van harte Gefeliciteerd!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.