Zwemclub Holten gaat trainen in Markelo

0

HOLTEN – Vanaf zaterdag 6 september zwemt Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld in het nieuwe binnenbad van Markelo, zwembad de Vijf Heuvels.
De Holtense zwemclub geeft diploma zwemmen A, B en C, zwemtraining, trim-triathlon training, waterpolo training en organiseert zwem- en polowedstrijden.

De zwemclub, een prima plek om te leren zwemmen
Onder de ervaren leiding van Simone Brands worden kinderen de beginselen van het zwemmen bijgebracht, zodat ze goed voorbereid bij de club af kunnen zwemmen voor diploma A onder toezicht van de NPZ (Nationale Platform Zwembaden). Daarna kunnen de kinderen door met diploma B en C. Anders dan bij het gangbare zwemonderwijs neemt de zwemclub daar de tijd voor. De opleiding voor B en C wordt verdeeld over een heel zwemseizoen en geïntegreerd in de zwemtraining. Na een seizoen kun je echt zwemmen, nog niet hard, maar daar wordt in volgende seizoenen aan gewerkt.

Zwemmen met plezier
Onder de bevlogen leiding van Sabine Reinaardus worden zwem- en triathlontrainingen gegeven. Niet zomaar baantjes zwemmen, maar oefenen op techniek en conditie en bovenal plezier beleven aan het zwemmen. Speciaal voor triatleten is de strippenkaart ingevoerd, zwemmen wanneer dat het beste uitkomt.
Op de woensdagavond wordt waterpolotraining gegeven en trainen de dames en heren teams gezamenlijk.
Zwemmen is een gezonde sport voor iedere leeftijd en door het binnenbad is het in de wintermaanden altijd prima zwemweer.
Kijk vooruitgebreide informatie en aanmelding op de website http://www.zpctwenhaarsveld.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.