Zomer-activiteiten bij jeugdhonk ‘de Liesen’ zeer geslaagd!

0

HOLTEN – Jeugdhonk ‘de Liesen’ is een plek waar alle jongeren van 12 t/m 21 uit Holten en omgeving welkom zijn.

Het jeugdhonk biedt jongeren een veilige plek waar zij hun vrije tijd kunnen doorbrengen, en waar zij voor van alles terecht kunnen bij een van de jongerenwerkers. Respectvol met elkaar omgaan staat op nummer 1 bij het jeugdhonk! In de maanden juni en juli heeft het jeugdhonk een actief en divers zomerprogramma opgesteld, met voor elk wat wils. Naast de gewone inloopmomenten, waar de jongeren samen kunnen komen met hun vrienden, zijn de zomeractiviteiten ook goed bezocht. Zo is de ‘oudere’ groep op een dinsdagavond wezen karten in Nijverdal, waar de jongeren met volle snelheid de baan over gingen.

Afgelopen woensdag 11 juli is de tienermiddag zeer goed bezocht. Met 18 tieners is het vlees van de barbecue allemaal opgegaan, en werden de Mexican Bungeerun en het opblaasbaar zakslaan actief gebruikt. Kortom, ondanks het wat mindere zomerweer toch een geslaagde zomeractiviteit!

Tot aan de zomervakantie staan er nog een tweetal activiteiten op het programma:

Dinsdagmiddag en –avond 17 juli: Beach mepper (mep elkaar van het wankele plateau af!)

Donderdagavond 24 juli: Afsluitend zomerfeest voor 14+, met hapje, drankje en DJ.

Hierna is het jeugdhonk gesloten van maandag 30 juli t/m vrijdag 24 augustus. Op dinsdag 28 augustus gaat het jeugdhonk weer open met, verspreid over een aantal dagen, o.a. een graffiti activiteit.

Jeugdhonk ‘de Liesen’ is geopend op dinsdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur voor iedereen vanaf 12 jaar, op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur voor iedereen van 11 t/m 13 jaar en van 15.00 tot 17.00 uur voor iedereen vanaf 11 jaar. Op dinsdag- en donderdagavond is het jeugdhonk geopend van 19.00 tot 21.30 uur voor iedereen vanaf 14 jaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij jeugdhonk ‘de Liesen’, Larenseweg 102 a te Holten, 0548 36 14 51 / [email protected]. Of neem een kijkje op http://www.jeugdhonkdeliesen.hyves.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.