Zomeractiviteiten Landal Twenhaarsveld in teken van Right To Play

HOLTEN – Topsporters verzorgen clinics bij Landal GreenParks. 

Landal Twenhaarsveld is een van de negen vakantieparken van Landal GreenParks die deze zomer in het teken staat van Right To Play: de organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen. De Landalmedewerkers zullen zich samen met topsporters inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel door voor zowel gasten als omwonenden tal van leuke sportactiviteiten en –clinics te organiseren.

Bij Landal GreenParks voelt men zich nauw verbonden met de naaste omgeving. Daarom maakt de organisatie zich sterk voor de natuur en samenleving. “Tijdens deze sportzomer vraagt Landal aandacht voor Right To Play: een sympathiek doel dat aansluit bij onze activiteiten. Onder het motto ‘Doe mee en steun Right To Play!’ kan Iedereen meedoen aan de activiteiten op onze parken en een bijdrage leveren aan het goede doel”, aldus Thomas Heerkens, Algemeen Directeur Landal GreenParks.

Woensdag 25 juli: Atletiek clinic Miranda Boonstra

Atletiek/marathonloopster Miranda Boonstra leert je alles over haar favoriete sport. De clinic is van 13.30 – 15.00 uur op het park en wordt afgesloten met een foto- & handtekeningensessie. Er zijn geen kosten verbonden aan de clinic. Wel wordt er een vrijwillige financiële bijdrage gevraagd. Dat bedrag komt volledig ten goede aan Right To Play. Inschrijven kan op 25 juli tot 12.30 uur bij de parkreceptie

(T. 0548 – 36 14 58).

Donderdag 2 augustus: Softbal clinic Nederlands Softbal Team

De dames van het Nederlands Softbal Team verzorgen van 13.00– 15.15 uur een clinic, waarbij zij hun ervaringen zullen delen. Aan het einde van de clinic is er gelegenheid om met de dames op de foto te gaan en een handtekening te vragen. Er zijn geen kosten verbonden aan de clinic. Wel wordt er een vrijwillige financiële bijdrage gevraagd. Dat bedrag komt volledig ten goede aan Right To Play. Inschrijven kan op 2 augustus tot 12.00 uur bij de parkreceptie (T. 0548 – 36 14 58).

Topsporters deze zomer bij Landal

Ook op acht andere parken zullen clinics worden gegeven door topsporters en ambassadeurs van Right To Play, zoals Raemon Sluiter (tennisser), Henk Pieterse (basketbalspeler), Marijn de Vries (wielrenster), Deborah Gravensteijn (judoka), Jaap Viergever (Mountainbiker) en Sybren Jansma (bobsleeër). Kijk voor meer informatie over Right To Play en over waar je de topsporters deze zomer kunt ontmoeten op: http://www.landal.nl/righttoplay

Right To Play
Right To Play is een internationale organisatie, in 1994 opgericht door Johann Olav Koss, en wordt gedragen door topsporters en vrijwilligers. Zij zetten zich in voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen. Voor een heleboel kinderen wereldwijd is dit niet vanzelfsprekend. Right To Play gelooft dat sport en spel onmisbaar is in de ontwikkeling van kinderen. Voor het uitvoeren van deze programma’s leidt Right To Play lokale vrijwilligers op tot coaches. De rode bal vormt hierbij het symbool van Right To Play. Momenteel doen bijna 835.000 kinderen mee met de wekelijkse sport- en spelactiviteiten van Right To Play. Het streven is om in 2012 wekelijks 1 miljoen kinderen te laten participeren in sport- en spelprogramma’s. Deze activiteiten worden uitgevoerd door bijna 12.000 vrijwillige coaches. Wereldwijd zijn meer dan 350 topsporters Ambassadeur van Right To Play.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.