Wereld Record pop-up festivals (open air)

1

Na een jaar van intensief overleg is het de ZoMaDiWo commissie weer gelukt om zichzelf te overtreffen. Na jarenlang op de maandagmiddag van het carnavalsweekend een wereld record te verbreken met als hoofdthema de polonaise (zo waren er de wereldrecord polonaise lopen (11,11 km), de langste fietspolonaise (11,11 km), de langste bootpolonaise over land (11,11 km)), is het nu tijd voor vernieuwing.

Dit jaar zal CV De Fienpreuvers een aanval doen op het wereldrecord pop-up festivals. In een tijdsbestek van 222 minuten zal er in de bebouwde kom van Keunedarp (Holten) een bezoek gebracht worden aan maar liefst 11 pop-up festivals. Een mobiel podium, een mobiele kroeg en een mobiele cafetaria zullen op 11 plekken opduiken en per locatie wordt een festival georganiseerd met een eigen thema, een eigen sfeer en artiesten passend bij het gekozen thema.

Zo is er Sensation Blue en White, het Prinsengracht concert, Koll-pop, Hair festival, Odessa Open Air, Concert at Vletgoor, De Beestje is los, Rode Zwarte Cross, Ab-normaal, Kleintje Keunefeesten en natuurlijk Woodstick. De organisatie heeft er uiteraard voor gezorgd dat de onderlinge afstanden tussen de verschillende festivals weer precies 11,11 km is. Het is per slot van rekening carnaval.

Optredens zijn geboekt van bands, stand-up komedianten, volks zangers, dichters en andere cultureel begaafde feestvierders. Ook onze Prins Wonder de Barbier en Adjudant Dallywood zullen elke festival opluisteren met een eigen wonderlijke act. Uiteraard geheel passend binnen de sfeer van het festival.

Medeorganisator Marco Voortman kan al bijna niet meer wachten tot maandag 27 februari. Normaal ben ik nogal defensief ingesteld, maar hier loop ik echt warm voor. Ik heb de line up gezien en kan jullie verzekeren dat het fantastisch wordt. Wie wil er nou niet naar 11 festivals in 222 minuten!

De start is om 13.30 uur bij hofbar café ’t Klavier. De entree bedraagt slechts 10 euro en is inclusief enkele consumpties en lekkere versnaperingen. Je kunt je aanmelden bij [email protected] of http://www.facebook.com/zomadiwo . Reserveer snel je plekken want bij 1.111 deelnemers zitten we vol.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arjan Schorfhaar (06-42288660)

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!
1 reactie
  1. Gerda Kremer-Schoppers
    Gerda Kremer-Schoppers zegt

    foto’s??

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer