“De baron is in de bonen”

Het toneelgezelschap van Buurtvereniging Beuseberg presenteert op vrijdag 3, zaterdag 4, vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017 weer een toneelstuk, dat opgevoerd wordt door leden van deze buurtvereniging. Maar liefst 4 avonden zullen ervaren en talentvolle spelers een blijspel voor u opvoeren.
U kunt deze avonden gaan genieten van het stuk:
“De baron is in de bonen” (Een beeld van een man) Auteur: J. Hemmink-Kamp

Beknopte omschrijving van het verhaal:

“De vrijgezelle Jannes en Geesie kunnen niet met en niet zonder elkaar. Als ze aangenomen worden in de huishouding van een barones moeten ze net doen alsof ze getrouwd zijn en dat valt niet mee! Ze komen terecht in een rare huishouding van een barones die kunst verzameld. De baron is al helemaal een aparte, hij is geregeld in de bonen. Van het ene leugentje om bestwil van Jannes en Geesie komt het andere, want Geesie wil onder geen beding met Jannes in de liesiemoo.. “
Kortom, een leuk stuk voor een heerlijke avond ontspanning waarvoor u hierbij wordt uitgenodigd. U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie en natuurlijk is er ook weer de jaarlijkse verloting met geweldige prijzen.
Locatie: Café De Wippert
Adres: Wippert 6, Kring van Dorth
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: vanaf 19.30 uur

Kaarten zijn te bestellen bij Gerda Schoolen, Kwintenweg 14 te Holten, telefoonnummer: 0548-363416. Tevens zijn de kaarten te bestellen via de mail: [email protected].

De entree voor leden is gratis. De entree voor niet-leden is € 7,00 p.p., te voldoen
bij het afhalen van de kaarten of aan de kassa op de avond zelf.

We zien u graag op 3, 4, 10 of 11 maart in Café De Wippert!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer