Welfare Rode Kruis op kerstmarkt

HOLTEN – Zaterdag 12 December is weer de jaarlijkse kerstmarkt .De Welfare Van het Rode Kruis Holten staat dit jaar met hun stand van 12.00 tot 19.00 uur in de hal van het Kulturhus. Zij hebben weer prachtige borduurwerken zoals, feestelijke tafelkleden,handdoeken en gastendoekjes. Ook zijn er handgebreide , Noorse sokken, Grolse handschoenen, mooie poncho’s , poppenkleertjes en dergelijke. Allemaal zaken voor eigen gebruik of om voor de kerst iemand mee te verrassen. Van vele artikelen zijn er speciale aanbiedingen, zolang de voorraad strekt.

Er is een verloting waar u, tegen een zacht prijsje, aan mee kan doen. Als extra surprise krijgt elke tiende koper een leuke verrassing.

De Welfare groep bestaat uit een groep enthousiaste dames , die de inkoop, verkoop en begeleiding van een aantal handwerk dames verzorgen. De handwerksters komen elke week dinsdag en woensdagmorgen op het woonzorgcentrum “De Diessenplas” bijeen . Daarnaast zij er veel dames die thuis handwerken.

Met de opbrengst van dit vele vrijwilligerswerk worden o.a. de jaarlijkse bootreis van het Rode Kruis en de kaarsjes voor de Canadese begraafplaats financieel gesteund.

Reacties zijn gesloten.