Wandelaars kiezen het Hazenpad

HOLTEN –  Zondag 25 oktober voor de 19e keer. Weer of geen weer, ieder jaar organiseren de Vrienden van het Hoolterpad in de herfstmaand oktober een nieuwe wandeling over onbekende voetpaden.
U wordt uitgenodigd te voet kennis te maken met de mooiste plekjes van de Holterberg. Dit jaar gaat de wandeling over de westflank van de Holterberg. We wandelen onder andere over het Kees Bos- en het Hazenpad.

Wandelen is gezond, gezellig en belangrijk voor het behoud van voetpaden en de waardering voor natuur en landschap. Voetpaden horen bij het cultureel erfgoed; door te wandelen lees je de geschiedenis en de verhalen van het landschap, en de mensen die er liepen. De Vrienden van het Hoolterpad voelen zicht zeer betrokken bij het behoud van deze oude paden.
Voetpaden verdienen die aandacht, want overal dreigen ze te verdwijnen.

De wandelingen, die over de mooiste plekjes en de meest verborgen paadjes van de Holterberg gaan, zijn 10 of 15 km. lang.

De wandelingen op zondag 25 oktober starten vanaf Camping “De Holterberg”, Reebokkenweg 8, in Holten. Starten is mogelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur.

NOTE!
Wandelaars horen bij het landschap, een landschap zonder voetpaden verkommert als een mens zonder geheugen…

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer