Mysterie van de nacht

HOLTEN – Natuurdiorama Holterberg organiseert zaterdag 24 oktober,  tijdens de ‘nacht van de nacht’ het ‘Mysterie van de nacht’. Start 21.30 uur.
Een donkere en mysterieuze tocht door de bossen en over de heide van de Holterberg.

Waar zijn nog echte donkere plekken te vinden in een dichtbevolkt land als Nederland? Bijna nergens. Donkere nachten zijn belangrijk voor het welzijn van de natuur en daarnaast zijn deze nachten natuurlijk ook erg mooi om te beleven

Ontdek de schoonheid van de nacht tijdens deze mysterieuze tocht door de bossen en over de heide van de donkere Holterberg.

Om 21:30 nemen natuurgidsen en verhalenvertellers van Natuurdiorama Holterberg u mee over de paden van de nachtelijke Holterberg. Zij gaan aan de hemel op zoek naar de Grote Beer, Cassiopeia en de Dolfijn. Old Minneke, de verschrikkelijke heks van het Numendal, laat diep in bos op de harp haar verleidelijke klanken horen.

De avond begint in het natuurmuseum met een inleiding, waarna de donkere Holterberg wordt opgezocht. Het programma zal ongeveer eindigen om half twaalf.
Kosten: volwassenen: € 7,50, kids  € 4,50. Dit is inclusief onderweg een consumptie en een heerlijk hapje (uiteraard in het donker).

Reserveren: 0548-361979  [email protected] .
http://www.museumholterberg.nl
Natuurdiorama Holterberg, Holterbergweg 12 Holten

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer