VVD wil een brug slaan

0

HOLTEN – Ons prachtig winkelcentrum is uniek en daar ben ik trots op aldus Roel Smelt raadlid voor de lokale VVD in Rijsen-Holten, Lijsttrekker voor diezelfde VVD, Frans Noordam uit Holten noemt aantrekkingskracht van Holten als uniek en heel bijzonder.

Smelt en Noordam beide ondernemer en jarenlang als bestuurslid actief betrokken bij de ontwikkelingen van Rijssen-Holten vinden dat we alle unieke karakters van beide kernen onvoldoende onder de aandacht brengen in de rest van Nederland. “Zelfs onze eigen inwoners weten nog niet alle mogelijkheden” aldus de liberale voorman.

We zijn trots dat we een toeristische gemeente zijn, waar in het bijzonder Holten, een aantrekkingskracht heeft, maar we zijn nog onvoldoende bij machte dat ook over te brengen naar de rest van Nederland. Hiervoor moeten we iemand aantrekken, die met een grote dosis kennis en enthousiasme Rijssen-Holten op de kaart kan zetten.

De Triatlon in Holten is een prachtig voorbeeld hoe je landelijk de aandacht naar je toe kunt trekken. De grote drijvende krachten  achter deze sportieve gebeurtenis zijn Martin Pieters en Hendri Markvoort.  Dankzij de tomeloze inzet van deze twee  samen met al die honderden vrijwilligers is de Triatlon uitgegroeid tot een groots sportevenement met regionale en zowel nationale- als internationale bekendheid.

“Rijssen-Holten is een prachtige gemeente die veel heeft te bieden, daarnaast vullen Rijssen en Holten elkaar ook nog eens in vele opzichten prima aan” aldus Smelt. Lijsttrekker Noordam tot slot: “Een van de maatregelen die wij op ons verlanglijstje hebben staan is het ontwikkelen en aanleggen van een 10 tal camperplaatsen in zowel Holten als Rijssen voor diezelfde toerist wat ook weer omzet kan genereren voor de winkeliers en andere ondernemers. Al die mogelijkheden en nieuwe ideeën in één hand en aan het werk ermee, dat is goed voor de middenstand, de toeristische sector en het biedt werkgelegenheid”

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.