“Voorkomen is beter dan genezen”

0

“Voorkomen is beter dan genezen”

Op 28 Maart organiseert Bdesign computers samen met Office in a Box een speciale kennisdag voor particulieren en ondernemers over ransomware, datalekken en andere gevaren van de toenemende digitalisering.
In de praktijk merken wij dat er nog veel onwetendheid is over deze onderwerpen. Vaak verdiepen mensen zich er pas is wanneer zij al slachtoffer zijn geworden en het kwaad dus al geschied is. Het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ is in dit kader de gouden regel. Tijdens de kennisdag worden bezoekers geïnformeerd over de gevaren en uitgerust met tips waarmee zij de risico’s tot een minimum kunnen beperken,” aldus Kevin Bijma van Bdesign computers.

Het evenement begint ’s ochtends om 9.00u. Er vinden drie informatiesessies voor particulieren over ransomware en andere online gevaren plaats. Deze sessies worden verzorgd door experts van G DATA en Office in a box. Het programma voor particulieren duurt tot 12.00u.

In de middag, van 14.00u. tot 17.00u., worden ondernemers bijgespijkerd over de Meldplicht Datalekken en online gevaren voor hun onderneming. De sessies worden verzorgd door een specialist op het gebied van gegevensbeheer en de experts van Office in a Box.

In het kort:
Wat: Kennisdag over ransomware en datalekken
Wanneer: dinsdag 28 maart
Voor wie:
tussen 9.00u. en 12.00u. voor consumenten
tussen 14.00u. en 17.00u. voor ondernemers
Waar: Bdesign computers Oranjestraat 16 Holten

Interesse om hierbij aanwezig te zijn? De sessies bieden beperkte ruimte, dus als u zeker wilt zijn van een plaats, is het verstandig om u vooraf aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer