Voorjaarsrit klassieke auto’s

Zondag 17 april organiseert MAC “de Holterberg” een prachtige voorjaarsrit voor klassieke auto’s.

Voorzien van een duidelijke routebeschrijving gaan de deelnemers op pad. Onderweg wordt gepauzeerd voor koffie of thee met wat lekkers erbij. De rit heet “Langs de IJssel-over dijken en rivieren” en brengt de deelnemers over kronkelende dijkweggetjes langs rivieren en fruitboomgaarden, die dan misschien al in bloei staan.

De rit wordt afgesloten bij “Grand Café en Bistro-rant ’t Lagenbaergh” in Laren. Daar kan deelgenomen worden aan een overheerlijk stamppot buffet. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per auto.
Deelname aan het stamppot buffet kost €12,50/per persoon en moet ivm de voorbereiding vòòr 12 april worden opgegeven per e-mail aan [email protected].
Iedereen met een auto van 25 jaar of ouder of een uniek exemplaar van recenter bouwjaar kan aan de rit deelnemen.Vanaf 9.30 uur kan onder het genot van een kopje koffie ingeschreven worden in “het Stuurhuus” aan de Beusebergerweg 37, 7451 NG Holten.

Het vertrek staat gepland om 10.00 uur. Wij hopen weer veel deelnemers te mogen begroeten onder een heerlijk voorjaarszonnetje.

Zondag 17 april wordt het ontspannen genieten van een prachtige omgeving en mooie oldtimers.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer