Dames 1 sluit competitie af met winst op LHC

HOLTEN – In de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen was Auto v. Ewijk LHC 2 de tegenstander. Uit had Holten teleurstellend met 26-25 verloren. Holten was gebrand op revanche.

De start was goed. Met gevarieerd aanvalsspel werden goede kansen gecreëerd en benut. Met Jesscia Smit weer op de linkeropbouw zat er meer lijn in het spel. Na 10 minuten leidde Holten met 5-2. Door o.a. enkele zeer fraaie snelle breaks via Lisanne Nijenkamp en Lonneke Kok wist Holten uit te lopen naar een 12-6 voorsprong bij rust.

Ook na rust bleef Holten de betere ploeg. Met Iris Groteboer en de jonge B- 1 keepster Jo-Anne Koopman in het doel, zat de defensie van tijd tot tijd goed dicht.
Met nog een kwartier te spelen leidde Holten verdiend met 16-7. In de slotfase bleef Holten scoren maar liet het ook wat steekjes vallen in de verdediging. Bijna alle veldspeelsters kwamen tot scoren waardoor bij het eindsignaal een ruime 25-16 overwinning op het scorebord stond.
Scores: Lisanne Nijenkamp, Jessica Smit 5; Lonneke Kok 4; Anita Bieleman 3; Kristel Meerman, Renee Kolkman, Ellen Klein Koerkamp 2; Berdien Bronsvoort, Annemiek Nijland 1.

Door deze zege eindigt Holten – op doelsaldo – op de 9e plaats in de 2e klasse  A van de afdeling Oost.
Over 2 weken neemt Holten in Lochem deel aan de 1e ronde van de bekercompetitie. Hiolten speelt dan tegen Avanti, LHC 2 en een regioteam van De Gazellen. De wedstrijden zijn om 10.00, 11.00 en 12.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer