Voorjaarsfair Rambura

HOLTEN – Op 21 mei 2016 organiseert Rambura tegelijk met de braderie en de korendag van 14.00-20.00 uur een voorjaarsfair. We verkopen 2ehandsartikelen, speelgoed, boeken en niet te vergeten vaste planten, allemaal voor een vriendelijk prijsje. Ook zijn heerlijke versgebakken pannenkoeken en andere lekkernijen te koop. U vindt ons op de parkeerplaats tussen Annemarie Wonen en Mora Fashion aan de Dorpsstraat in Holten.

De opbrengst van de fair gaat geheel naar onze zusterorganisatie Rambura Foundation in Noordwest Rwanda om daarmee praktijkonderwijs verder te ontwikkelen. In Rwanda bestaat wel voortgezet onderwijs maar de overheid steunt geen praktijkonderwijs. Gevolg is veel jonge mensen die niet zo goed zijn in talen en wiskunde afhaken en vaak werkloos worden.  Wij vinden dat ze een herkansing verdienen.

Afgelopen jaren hielp Rambura, ondersteund door de Waerdenborgh en de kerken in Holten, door het St. Joseph Trainingcentre te financieren. In deze school biedt de Rambura Foundation praktijkopleidingen timmeren, meubelmaken, horeca, en ambachtelijke productie van gebruiksvoorwerpen aan voor jongens en meisjes.  Eerdere projecten van stichting Rambura zoals een landbouwcoöperatie en een itc-centre annex webwinkel draaien net als de praktijkschool met uitstekende resultaten.

Reacties zijn gesloten.