Vermist jongetje terecht

0

HOLTEN – Het 3-jarige jongetje dat sinds ongeveer 15.30 uur zaterdagmiddag bij de Holterberg werd vermist, is ongedeerd terecht.

Hij werd rond 17.45 uur slapend aangetroffen. Hij lag ongeveer 200 meter van de dagcamping waarop hij met zijn familie verbleef. Dat heeft een woordvoerster van de politie gezegd.

Politie, brandweer en vrijwilligers begonnen een zoekactie naar het kind. Ongeveer vijftig mensen deden er aan mee.

De politie haalde dienstfietsen uit het dichtsbijzijnde politiebureau voor een groter bereik. Ook werden een speurhond en een helikopter ingezet. Uiteindelijk vond een oud-brandweerman het jongetje uit Rijssen.

Met een groot aantal agenten, speurhonden en een politiehelikopter werd vanmiddag op de Holterberg gezocht naar de 3-jarige Timo, die door zijn ouders als vermist werd opgegeven. Tot grote opluchting van iedereen was het ventje na twee uur intensief zoeken weer terecht: hij bleek ‘gewoon’ in slaap te zijn gevallen…

De peuter, van wie de politie vanmiddag om privacyredenen nog geen nadere identiteit en woonplaats bekend wilde maken, verblijft met zijn ouders op de dagcamping aan de Holterbergweg. Hij was met familieleden aan het spelen in de buurt van de camping en zou teruglopen naar zijn ouders. Daar was hij zaterdag in de namiddag nog niet aangekomen. De ouders van het jongetje sloegen daarop alar, waarna de politie direct in actie kwam. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.