voor Holten, door Holten

Uitreiking shirts Wandelgemeente van het Jaar 2012

0

Om de titel ‘Wandelgemeente van het Jaar 2012’ uit te dragen heeft onze gemeente een oproep gedaan aan inwoners die deelnemen aan de Nijmeegse Wandelvierdaagse, om zich aan te melden voor een ‘wandelshirt’. Tijdens dit grote wandelevenement van 17 tot en met 20 juli kunnen zij met dit promotionele shirt de gemeente Rijssen-Holten onder de aandacht brengen bij de vele wandelaars. Op woensdag 9 mei is Rijssen-Holten Wandelgemeente van het Jaar 2012 geworden, als tweede achtereenvolgende gemeente in Twente. Een belangrijke nominatie, waarmee we veel mensen kunnen bewegen om onze prachtige gemeente te bezoeken. Met horecaondernemers en middenstanders is overleg geweest over de mogelijkheden om deze titel uit te dragen. Verder is er contact met de regio, de provincie, het Sallands Bureau voor Toerisme, het Twents Bureau voor Toerisme en VVV om in hun uitingen aandacht te besteden aan deze, ook voor de regio, prestigieuze titel.

Inmiddels is er een logo ontwikkeld voor de Wandelgemeente en deze komt terug in alle uitingen, zoals borden bij invalswegen, promotionele artikelen in verschillende media, vlaggen, stickers, en nu ook de shirts voor deelnemers aan de Nijmeegse Wandelvierdaagse. Veel van deze trotse inwoners van Rijssen-Holten nemen ook deel aan andere wandelevenementen, waarbij zij het shirt kunnen dragen.

Op donderdagavond 12 juli om 19.00 uur reikt wethouder Jan Ligtenberg het eerste shirt Wandelgemeente van het Jaar 2012 uit. Daarna wordt van de deelnemers in wandelshirt een groepsfoto gemaakt.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.