Twee inbraken in Holten, politie zoekt getuigen

0

HOLTEN – In Holten zijn afgelopen week in twee verschillende nachten inbraken gepleegd.

De politie is op zoek naar getuigen en verzoekt mensen die hier iets van weten contact op te nemen met de politie Rijssen-Holten, tel:0900-8844.

Op dinsdag 11 september tussen 04:00 uur en 04:45 uur werd er ingebroken in een verzorgingstehuis aan de Vrijheidslaan in Holten. Uit camerabeelden is gebleken dat het om drie personen gaat welke met een auto zijn gekomen. Door een deur te forceren hebben zij zich toegang tot het gebouw verschaft. Vervolgens is een onbekend geldbedrag gestolen. De politie Rijssen-Holten is op zoek naar mensen die op genoemde tijdstippen in de buurt waren van de Vrijheidslaan en mogelijk iets verdachts hebben gezien. Neemt u in dat geval a.u.b. contact op via 0900-8844.

Op donderdag 13 september kwam er omstreeks 04:00 uur een alarmmelding vanaf een winkel aan de Dorpsstraat in Holten. Agenten waren binnen enkele minuten ter plaatse en zagen dat het om een reële inbraak ging waarvan de daders reed waren gevlucht. Ter plaatse werd direct een onderzoek ingesteld waarbij duidelijk werd dat er voornamelijk parfums waren weggenomen. De daders zijn waarschijnlijk via de achterzijde gevlucht. Uit camerabeelden is gebleken dat de inbraak door twee of drie personen is gepleegd waarvan zeker één persoon een petje droeg.

De politie is op zoek naar mensen die ten tijde van de inbraak in de buurt van het centrum waren. Als u die ochtend iets verdachts hebt gezien neem dan a.u.b. contact op met de politie Rijssen-Holten via 0900-8844.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer