Arianne Bronsvoort herstart praktijk

0

HOLTEN – Mijn  naam  is  Arianne  Bronsvoort.    

Ik  ben  al  jaren  actief  in  het  begeleiden  van  ouders  met  vragen  over  het  gedrag  van  hun  kind.  Ik  ben  opgegroeid  en  geschoold  in  de  reguliere  zorgverlening,  waarna  ik  mij  heb  gespecialiseerd  als  verpleegkundige  Kind  &  Jeugdige  en  verpleegkundig  babyconsulent.

Vanaf  2005  tot  nu  heb  ik  zelf  mooie  stappen  kunnen  maken  in  mijn    persoonlijke  en  professionele  ontwikkelingsproces        door    verschillende  persoonlijke  ontwikkelingstrajecten,  opleidingen  en  trainingen  .
Ik  werk  –  indien  nodig  –  graag  samen  met  verschillende  professionals  zowel  binnen  de  reguliere  als  de  alternatieve  gezondheidszorg.

Van  advies  tot  coaching
Vanaf  2009  tot  nu  heb  ik  mij  verder  kunnen  ontwikkelen  op  het  gebied  van  professioneel  coachen.

Ik  ben  opgeleid  tot  Gezel  coach  bij  de  Coaching  Academy  International         

In  de  praktijk  merk  ik  heel  duidelijk  dat,  door  hetgeen  ik  tijdens  deze  opleiding  heb  mogen  ervaren  en  heb  geleerd,  ik  goed  in  staat  ben  om  duidelijk  te  krijgen  wat  nu  de  echte  vraag  en  wens  is  van  een  cliënt  en  hoe  je  die  wens  kunt  realiseren.

De  opleiding  tot  Kindertolk® (2012 afgerond )  was  voor  mij  een  logisch  vervolg.  Door  het  gebruik  van  de  methodiek  fluisterkind® / presentchild® (www.fluisterkind.nl) kan  ik  op  een  prachtige  en  bijzondere  manier  bijdragen  aan  de  ontwikkeling  van  een  kind  en  zijn/haar  ouder.  Ons  aanwezige,  vaak  nog  verborgen,    potentieel  aan  kunnen  spreken,  is  ook  hier  een  belangrijke  opzet.

Wat bied ik?

Als coach
Hoe zorg ik voor meer balans in mijn gezin? Hoe kan ik het beste omgaan met mijn puberende tienerzoon? Hoe krijg ik als volwassene meer regie over mijn leven? Ik zit niet lekker in mijn vel (op mijn werk). Hoe vind ik een betere balans tussen werk en privé?

Zoveel mensen, zoveel vragen. Vragen waar je niet altijd alleen een antwoord op kunt vinden. Coaching kan je hierbij enorm ondersteunen. Zodat je je bewust wordt

van je handelen, problemen, wensen én je verlangen. Je eigen potentieel en mogelijkheden volop aanspreken.

Bepaal zelf de richting! Ik bied een begeleidingsvorm waarbij ik je uitdaag tot en ondersteun in je persoonlijke en/of professionele ontwikkelingsproces. Toekomstgericht en met als doel: jouw welzijn. Je bepaalt zelf de richting. Verwacht geen adviezen, maar coaching. Ieder mens is uniek; ieder mens heeft potentieel en ieder mens weet het antwoord op zijn of haar vragen. Bij coaching in je rol als ouder kan ik gebruik maken van de methodiek fluisterkind® / presentchild®.

Als verpleegkundig babyconsulent

Het beste willen voor je baby/kind

Luister naar je kind. Wat vertelt je kind je met zijn/haar gedrag? Een kinderhart is als een spiegel. Het reflecteert alles waaraan het wordt blootgesteld. Wij als ouders kunnen onszelf dus leren kennen via het gedrag en welzijn van onze kinderen.

Als verpleegkundig babyconsulent en als kindertolk® luister en kijk ik met je mee naar wat je baby/kind je vertelt en van je vraagt. Ik help je om de signalen van je kind juist te interpreteren en op te volgen, voor meer balans en rust in je gezin. We kunnen daarbij mogelijk gebruik maken van:

• (baby)massage; lekker bij jezelf tot rust komen

• samen kijken naar video-opname van badritueel

• inbakeren

Doordat je de lichaamstaal van je kind (handjes, oogjes, voetjes, gedrag) leert kennen en begrijpen is het bieden van rust en regelmaat een stuk eenvoudiger. De verandering in je gezin zal direct zichtbaar zijn.

Cursus, workshop, lezingen, teamwerk
Als coach verzorg ik met veel plezier, in samenwerking met o.a. Jitka van http://www.cavaletto.nl , teamcoaching.

Daarnaast mag ik graag workshops verzorgen evenals lezingen aan zowel professionals als aan ouders.

Maandag 1 oktober geef ik een gratis lezing, i.s.m met kindertolk® Angelique van http://www.durftezien.nl,

over de methodiek Fluisterkind® bij het kinderdagverblijf De Vossenbelt aan de Schreursweg 3 in Holten. Dit in het kader van de landelijke opvoedweek die dit jaar het thema heeft ‘luister’s naar me’. De lezing start om 19.45 en duurt ongeveer 1 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur. Je bent van harte welkom!

Zaterdag 22 september sta ik op de beurs http://www.jijenjekind.com te Goor. Ik verzorg daar een korte workshop ‘lichaamstaal en babymassage’ en ik neem deel aan de kramenmarkt. Mooie kans om te komen kennismaken.  

En ik geniet van het geven van cursussen babymassage. Dat kan lekker bij je thuis. In oktober heb ik een leuke actie zie hiervoor mijn website.

Ben je benieuwd naar meer informatie over mij en mijn praktijk kijk dan op http://www.rustenregelmaat.nl en http://www.ariannebronsvoort.nl

Graag ben ik je met mijn ervaring van dienst!. 

 

Een dag vol plezier voor ouders en kinderen bij “jij en je kind”

Angelique de Vries en Wanda Wolters

Een workshop “gebaren met je kind” om zonder woorden met elkaar te kunnen communiceren. Een lezing over kinderen en voeding. De mogelijkheid voor kinderen om verschillende soorten groenten en fruit te bekijken, voelen en proeven. Een workshop clownerie voor kinderen. Een lezing over welke boodschap jouw kind met zijn gedrag voor jou heeft. Informatie en advies over slapen en slaapproblemen bij kinderen. Zomaar een greep uit het aanbod van de gratis beurs “jij en kind”.

Tijdens deze beurs, die op 22 september plaatsvindt in Goor, kun je deelnemen aan één van de zeven workshops die er worden gegeven. Daarnaast zijn er zes lezingen die je kunt bezoeken en zijn er standhouders met informatieve en inspirerende stands. Er is ook een ruimte waar je samen met je kind een spel kunt spelen. Gewoon met elkaar of met andere ouders en kinderen. En als je wilt, kun je ook geheel vrijblijvend foto’s laten maken van je kind of jullie samen.

Veel activiteiten kun je samen met je kind doen. Is er een activiteit die je graag zonder je kind zou willen doen, bijvoorbeeld het bijwonen van een lezing, dan is er gratis professionele kinderopvang beschikbaar.

Meer informatie over de beurs (inclusief het volledige programma) is te vinden op http://www.jijenjekind.com.  Voor vragen kun je terecht bij één van de organisatoren, Wanda Wolters van Wolters Consultancy (0618685382) of Angelique de Vries van Durf te Zien (06-22895383).

De beurs vindt plaats aan de Roerdompstraat 61 in Goor. We ontmoeten je daar graag op 22 september!

 
Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die er is, is het ook wellicht mogelijk om het gehele programma te vermelden. De laatste alinea mag dan worden vervangen door onderstaande alinea.

 
Start optionele alinea

Het programma van workshops en lezingen ziet er als volgt uit:

Workshops

10.15 – 10.45 uur Gebaren met je kind

11.00 – 11.45 uur Clownerie voor kinderen

12.00 – 12.30 uur Babymassage

12.45 – 13.30 uur Muziek op schoot

13.45 – 14.15 uur Gebaren met je kind

14.30 – 15.15 uur Muziek op schoot

15.30 – 16.15 uur Tekenen

Lezingen

10.15 – 11.00 uur Osteopathie voor kinderen

11.15 – 12.00 uur Leerproblemen bij kinderen

12.15 – 13.00 uur Gezonde voeding

13.15 – 14.00 uur Wat heeft je kind jou te vertellen?

14.15 – 15.00 uur Acupunctuur en reconnective healing

15.15 – 15.45 uur Intuïtieve communicatie en reading

Meer informatie over de standhouders en wat zij te bieden hebben is te vinden op http://www.jijenjekind.com. Voor vragen kun je terecht bij één van de organisatoren, Wanda Wolters van Wolters Consultancy (0618685382) of Angelique de Vries van Durf te Zien (06-22895383). Opgeven voor een workshop of lezing kan via [email protected].

Contactgegevens:
Angelique de Vries
tel. 06-22895383
email [email protected]

meer informatie over Angelique is te vinden op http://www.durftezien.nl

Wanda Wolters
tel. 06-18685382
email [email protected]

meer informatie over Wanda is te vinden op http://www.wolters.co.nl

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer