Tsjernobyl zoekt kinderkleding en sponsors

0

HOLTEN – De Stichting Hulp aan Tsjernobylkinderen organiseert in de periode september-november 2011 voor de vijfde keer een verblijf voor Wit-Russische kinderen in Holten en Rijssen.

Samen met twee juffen en een tolk zijn ze circa 8 weken onze gast. Omdat een aantal kinderen niet veel kleding heeft, organiseren wij voor hen een kledingbeurs. De Stichting is nog op zoek naar kinder-, zwem- en sportkleding in de maten 128- 164. De kleding kan  – na telefonische afspraak- worden gebracht naar Erna Kolkman, Aalpolsweg 7 (tel. 0548- 36 31 22).

Ook zoekt de Stichting nog sponsors. Het project kost zo’n € 500,– per kind. Het grootste deel van de kosten heeft betrekking op de reis, overnachting en catering.  Er is al veel geld binnengehaald met diverse acties (o.a. huis-aan-huis-collecte en sponsorloop) maar er is nog meer nodig. Uw financiele bijdrage is welkom op rekeningnummer 3285.89.454 t.n.v. Stichting Hulp aan Tsjernobylkinderen Holten.  Voor meer informatie over het project : http://www.tsjernobylholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer