voor Holten, door Holten

Triathlon bol van spanning en activiteiten

0

Holten – De EK Triathlon Holten vlaggenactie verloopt naar alle tevredenheid. Er zijn al een aanzienlijk aantal vlaggen verkocht en her en der in Holten wapperen de EK vlaggen al aan de vlaggenmasten.

Nieuw dit jaar zijn de gratis pendelbussen die de gehele dag rijden van het NS Station Holten naar de Holterberg. 

Programma Triathlon Holten 2008

Dit jaar zal de Holtense Triathlon plaatsvinden in het weekend van 27 en 28 juni 2008. Op vrijdag zal het Triathlonweekend traditioneel van start gaan met sportieve activiteiten, waaronder de Kinder Run-Bike-Run en de zwemloop, en goede optredens. Deze sportieve prestaties zijn goed te volgen vanaf de tribunes op ’t Smidsbelt. De vrijdagavond zal worden afgesloten met een spetterend optreden van de bekende partyband Roofgarden.

Zaterdag 28 juni is natuurlijk de dag van de International Triathlon Holten. Dit jaar kunnen we zo’n 1200 deelnemers verwelkomen en dit maakt de Triathlon Holten wederom tot de grootste Triathlonwedstrijd van Nederland! Vanaf 12.15 uur beginnen nationale en internationale toptriatleten aan de Olympic Distance Triathlon. Volgend jaar zal het EK Triathlon in Holten worden gehouden. Voor vele topatleten zal dit jaar dan ook een voorbereiding en kennismaking met het parcours en organisatie zijn voor het EK 2009. Na de Olympic Distance wedstrijd vertrekken meer dan 700 recreatieve deelnemers voor hun race tegen de klok. Zij zullen starten in Recreatiebad Twenhaarsveld en, net zoals de toptriatleten, finishen op ’t Smidsbelt. De gehele middag en avond kunt u alle deelnemers aanmoedigen langs het parcours en op de tribunes!

Op die dag zijn er natuurlijk ook nog tal van andere activiteiten voor jong en oud, waaronder een grote sport- en promotiemarkt en de Kinder Speelstraat die plaats vindt in de Kerkstraat. En niet te vergeten, het grandioze slotfeest met optredens van verschillende binnenlandse topartiesten, waaronder Monique Smit. Toegang gratis!

Pendelbus NS Station Holten – Holterberg

Dit jaar is er goede en makkelijke manier om op een terras op de Holterberg te genieten van de 24ste editie van de Triathlon Holten. Nieuw dit jaar is namelijk dat er gratis pendelbussen rijden vanaf het NS station in Holten naar de Holterberg. Deze bussen rijden vanaf 12.30 uur tot 19.30 uur. 

EK Triathlon Holten vlaggenactie groot succes!

Naar aanleiding van het EK Triathlon 2009 heeft de Stichting Triathlon Holten in samenwerking met de Holtense Handels Vereniging 1500 speciale EK Triathlon vlaggen laten produceren. Doelstelling van de vlaggenactie is om ervoor te zorgen dat Holten nog meer sfeer en gezelligheid gaat uitstralen richting en vooral tijdens het EK Triathlon 2009. Op dit moment zijn er al een aanzienlijk aantal vlaggen verkocht en her en der in Holten wapperen de vlaggen al aan de vlaggenmasten.

Deze actie is een leuke manier voor mensen om hun betrokkenheid bij de Triathlon Holten te laten blijken.
Dus ga ook sparen voor een EK vlag en zorg voor een nog betere sfeer en uitstraling tijdens de Triathlon Holten!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.