Train mee met de speciale triathlontraining van AV Holten

0

HOLTEN – Wat is er mooier dan in eigen dorp een unieke prestatie neer te zetten bij de triaithlon. En de finish op de sfeervolle Smidsbelt, onder toejuiching van het publiek te bereiken.

Voor wie op 10 juli a.s. de uitdaging van het Holtens Kampioenschap achtste of kwart Triathlon aangaat, moet er in de maanden voorafgaande aan de triathlon aan de conditie gewerkt worden. Zwemmen, fietsen en afsluitend lopen. AV Holten biedt daarvoor een speciale training aan. Deze start op maandag 1 maart op Sportpark Meermanskamp. 

Uit ervaring is ondertussen bekend dat het laatste onderdeel van de triathlon, het lopen, erg kan tegenvallen. Vooral de overgang van fietsen naar lopen is moeilijk. AV Holten kan hulp bieden bij het overwinnen van deze problemen.

Door het volgen van trainingen op Meermanskamp en Holterberg zal de deelname een geweldige ervaring opleveren en niet op een teleurstelling uit te draaien. Onder leiding van ervaren trainers en bekende Holtense triatleten zoals, Rob Stegink, Susan Boode, Stefan Paalman, Leo Hoogland, Pim ten Brinke en Meindert Koopman worden alle aspecten van het lopen zoals rekoefeningen, loopscholing, intervaltraining en heuveltraining beoefend.

Er is dit jaar ook weer de mogelijkheid om op vrijdagavond (vanaf ingang zomertijd) in groepsverband het onderdeel fietsen te trainen onder de bezielende leiding van Wim Reins. 

AV Holten biedt concreet de volgende mogelijkheden: (onder voorbehoud van voldoende deelname)

• deelname aan de wekelijkse trainingen van maart tot half juli op maandag vanaf 19.00 uur

• deskundige begeleiding

• een aanvullend trainingsschema voor de rest van de week

• advies over alle facetten van deelname aan de Triathlon

• fietstraining en een aantal wisseltrainingen.

• De eenmalige bijdrage voor dit aanbod bedraagt € 49,00. dit is incl. verzekering.

De eerste twee trainingen zijn gratis om kennis te maken, daarna beslis je of je de gehele periode deelneemt. 

Trainingslocatie: Sportveld Meermanskamp Valkenweg 4 Holten 

Voor informatie kun je terecht bij: Gerdien Ophof (secretariaat) tel 0548-362500. Aanmelden kan via de website http://www.avholten.nl

   

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.