Toeristisch seizoen Natuurdiorama Holterberg geopend

HOLTEN – Afgelopen winter zijn verschillende renovaties uitgevoerd in het natuurmuseum op de Holterberg (NP de Sallandse Heuvelrug). Onder andere een toekomstbeeld van de Holterberg, zo die er over enkele tientallen jaren uit zal zien:

Toekomstvisie NP de Sallandse Heuvelrug
Bij Natuurdiorama Holterberg is een diorama gemaakt die een totaal nieuwe visie geeft op de toekomst van NP de Sallandse Heuvelrug (de Holterberg). Dit immense diorama, het zgn. Holterbergdiorama, geeft, met een geschilderde achtergrond van meer dan 20 meter breed, een bijzondere kijk in de toekomst van het dierenleven op de Holterberg.
De wintermaanden zijn nodig geweest voor de uitvoering hiervan met als doel, bij  bezoekers discussies op uit te lokken over het grootste diorama van het natuurmuseum.  

Renovaties
Naast de renovatie van het Holterbergdiorama, is er nu een permanente vlindertentoonstelling met een grote collectie bijzondere vlindersoorten, die bij grote en kleine vlinderliefhebbers, tot de verbeelding zullen spreken.  

Kinderen
Voor jongere kinderen is een sporenspeurtocht door het museum uitgezet,  
ook interessant voor de grote kinderen en volwassenen.  

Buiten in het bos van Daantje Das, kunnen kinderen ‘nature experience’ tochten maken die in het teken staan van de lente.  
Natuurdiorama Holterberg is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. http://www.museumholterberg.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer