Tim Welgraven “Keunedarter 2015”

HOLTEN – In het kader van de randactiviteiten van de Keunefeesten 2015 werd zaterdag 12 september jl. dit darttoernooi voor de 18e keer georganiseerd. Net als vorig jaar werd het “Keunedarten” op zaterdagmiddag in de tent gehouden, gelijktijdig met het Meedeinfestijn en het Keuneschieten.
Dit bleek weer een gouden greep te zijn, het was super gezellig en het darten was van een zeer hoog niveau. Maar liefst 30 deelnemers uit Holten en omstreken kwamen af op gezelligheidstoernooi.

In de 6 poule’s van de voorronde werden zoveel 180’ers gegooid, dat de organisatie de tel kwijt was.
Na de voorronden bleven er 16 darters over in de winnaarsronde, de overige 14 darters streden om de prijzen in de verliezerronde.

In de knock-out van de winnaarsronde won Henk Potman in de halve finale met 3-2 van Marco Voortman. In de ander halve finale was Tim Welgraven met 3-0 te sterk voor Roy van Rossum.
Roy was in de kleine finale om de 3e / 4e plaats met 3-2 te sterk voor Marco.

De finale was een demonstratie van de jeugdige Tim Welgraven. Met speels gemak won hij met 4-0 van “oude rot” Henk Potman. Ook in Holten geldt dus bij het darten: De jeugd heeft de toekomst.

In de finale van de verliezerronde won Daan Huis in ’t Veld met 3-1 van Bob Kaayk.

Dit is de totaaluitslag:
1e prijs winnaarronde: Tim Welgraven
2e prijs winnaarronde: Henk Potman
3e prijs winnaarronde: Roy van Rossum
4e prijs winnaarronde: Marco Voortman
1e prijs verliezerronde: Daan Huis in ´t Veld
2e prijs verliezerronde: Bob Kaayk
Hoogste finish: Marco Voortman (146)
Beste dame: Jeanette Tuitert

Kortom weer een zeer geslaagde middag: de combinatie van Meedeinfestijn, Keuneschieten en Keunedarten gelijktijdig op de zaterdagmiddag in de tent is een succes.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer