Tastoe en Klavier ontvangen certificaat van Grolsch

0

HOLTEN – Afgelopen week kregen Tastoe en ‘t Klavier in Holten het gevelschild voor het kwaliteitsprogramma ‘Lekkerder Bier’ op de gevel gemonteerd. Tastoe en ’t Klavier zijn hiermee één van de eerste horecaondernemingen die aan de strenge criteria van het Grolsch kwaliteitsprogramma voor horeca voldoen. Samen met Grolsch streeft de horecaondernemer naar het serveren van een perfect glas Grolsch, de presentatie ervan en de bijbehorende service. Deelnemers aan het programma werken aan constante kwaliteitsverbetering. Het uiteindelijk gezamenlijke doel is het vergroten van de tevredenheid onder de gasten.

Zowel bij Tastoe als bij bierspecialiteiten café ’t Klavier besteden we veel aandacht aan de verkoop van bier. Zo kennen we bij Tastoe de biersuggestie bij elk gerecht en bij cafe ’t Klavier hebben we een speciaal biermenu.

Continu verbeteren
Horecaondernemingen die meedoen aan het Lekkerder Bier programma van Grolsch krijgen een uitgebreide bedrijfsscan door een onafhankelijke horecaprofessional. Daarbij worden zij beoordeeld op bierbehandeling, bediening, serviceniveau, gastvrijheid, onderhoud en hygiëne. De verbeterpunten die naar aanleiding van deze scan naar voren komen, vormen de basis voor het verbeterprogramma van de onderneming. Horecaondernemingen die het hele verbetertraject hebben doorlopen, krijgen bezoek van de horeca professional om te toetsen of de onderneming voldoet aan alle kwaliteitseisen. Na een goede beoordeling ontvangt de horecaonderneming het Lekkerder Bier certificaat en gevelschild.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer