Succesvoller flexwerken met secretaresse als kwartiermaker

0

HOLTEN – Op 28 juni jl. organiseerden de Holtense ondernemers Carolien Doornink en Hester Wijenberg een aantal workshops voor secretaresses.

Het Nieuwe Werken stond die dag centraal. Zo’n 25 managementondersteuners van bedrijven en instellingen uit de regio en enkele zelfstandige secretaressen wisten de weg naar Outdoors Lodge in Holten te vinden. De dames kregen tips en trucs van o.a. werkplektrainer Karen Visser (Newbroom) en leerden van Roel Peeters (Wijzing) hoe zij efficiënt en flexibel kunnen werken met MS Office 2010. Gijs Scholman (Identiteit & Media) informeerde de secretaressen over slim gebruik van Facebook en ervaringsdeskundige Jorieke Adolfsen (Adolfsen Management) praatte de cursisten bij over de nieuwste innovaties in het secretaressevak.

Aan het eind van de dag kon dan ook de conclusie worden getrokken dat bedrijven die hun secretaresse een voortrekkersrol geven in het nieuwe werken inzetten, een slimme zet doen. De kans op een succesvolle omslag naar flexibel werken is door de inzet van deze betrokken en geïnformeerde medewerker vele malen groter.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag, die een vervolg zal krijgen op 6 september met een verdiepte workshop van Karen Visser en op 14 september in huidige vorm. Meer informatie : http://www.secretarysolutions.nl 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.